Beleggen in edelmetalen

Beleggen in edelmetalen kan enorme kansen voor u bieden. Door verscheidene redenen zoals speculatie op edelmetalen maar ook de toename van de vraag naar bepaalde edelmetalen door industriele toepassingen heeft prijsstijgingen tot gevolg. Beleggen in edelmetalen is door deze factoren een potentiele “goudmijn”, zowel letterlijk als figuurlijk! U kunt beleggen in bekende edelmetalen bij ons zoals goud en zilver maar ook in platina en palladium kunt u bij ons beleggen. De twee voornaamste edelmetalen zullen nu verder worden belicht.

Beleggen in goud

U wilt beleggen in goud omdat goud een edelmetaal is die zijn waarde zeer goed weet te behouden en zelf doet toenemen. Goud kan uitkomst bieden wanneer er onzekerheid in de economie is. Wanneer aandelen niet meer genoeg zekerheid kunnen bieden is er een grote kans dat de goudprijs gaat stijgen door de toenemende vraag. Door de toenemende vraag biedt goud beleggings kansen.

Beleggen in zilver

Beleggen in zilver is gekeken naar sommige aspecten erg verschillend ten opzicht van beleggen in goud. De zilvermarkt bestaat uit twee delen, een daarvan is de industriele markt waarbij zilver in industriele toepassingen wordt verwerkt. De industriele markt is verantwoordelijk voor 85% van de totaal handel aan zilver. De resterende 15% wordt gebruikt in de sieraden –en financiele industrie. Verwacht wordt dat door de toenemende industriele vraag de zilverprijs een stijging gaat doormaken en door de constante vraag geen onverwachte dalingen zal kennen. Beleggen in zilver kan om deze redenen een verstandige beslissing zijn voor diegenen die willen beleggen.

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.