Gouden baren

Wie wil beleggen in goudbaren kan terecht bij het Goudbeleggingskantoor. Met onze jarenlange ervaring in de goudhandel zijn wij een betrouwbare partner voor de aanschaf van goedgekeurde en internationaal verhandelbare baren goud.

Voor wie wil beleggen in goudbaren zijn er verschillende opties voor verschillende budgets. Wist u dat u al kan instappen vanaf een paar honderd euro? De mogelijkheden voor beleggen in goud zijn sinds jaren niet zo gunstig geweest.

U kunt bij het Goudbeleggingskantoor terecht voor een breed scala aan baren. U kunt bij ons baartjes kopen van een paar gram, tot baren van een kilo. Deze worden uiteraard geleverd met een internationaal erkend keurstempel.


Maar een afspraak om in gouden baren te beleggen

Maakt u gerust eens een afspraak bij het Goudbeleggingskantoor bij u in de buurt. In een discrete ruimte zal onze ervaren verkoopmedewerker u informeren over de vele mogelijkheden.

Goudbeleggingskantoor is eigendom van familie De Ruiter, al meer dan drie decennia een gevestigde naam in beleggen in goud, zilver, munten en postzegels.

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.