Beleggen in munten

Voor beleggen in gouden en zilveren munten en baren bent u bij het Goudbeleggingskantoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de goudhandel zijn wij een betrouwbare partner voor de aanschaf van fysiek, internationaal verhandelbaar goud en zilver.

Voor wie wil beleggen in goud en/of zilver zijn er verschillende opties voor verschillende budgets. Wist u dat u al kan instappen vanaf een paar honderd euro? De mogelijkheden voor beleggen in goud en zilver zijn sinds jaren niet zo gunstig geweest.

U kunt bij het Goudbeleggingskantoor terecht voor een breed scala aan munten en baren. Denk aan de Nederlandse gouden tientjes, de bekende (en btw-vrije) zilveren guldens en rijksdaalders, de Amerikaanse Eagle, de Canadese Maple Leaf of de Philharmoniker uit Oostenrijk. Ook leveren wij alle soorten baren van goud en zilver.

 

Afspraak maken voor beleggen in munten


Maakt u gerust eens een afspraak bij het Goudbeleggingskantoor bij u in de buurt. In een discrete ruimte zal onze ervaren verkoopmedewerker u informeren over de vele mogelijkheden.

Goudbeleggingskantoor is eigendom van familie De Ruiter, al ruim dertig jaar een gevestigde naam in de handel van gouden en zilveren munten en baren.

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.