Beleggen in verzamelmunten

Wilt u beleggen in verzamelwaardige munten? Dan bent u bij het Goudbeleggingskantoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de muntenhandel zijn wij een betrouwbare partner voor de aanschaf van diverse internationale munten met verzamelwaarde.


Verzamel munten beleggen

Voor wie wil beleggen in munten zijn er verschillende opties voor verschillende budgets. U kunt bij ons terecht voor oude guldens, kwartjes en dubbeltjes, maar ook voor beroemde buitenlandse munten. Ook verkopen wij gouden en zilveren beleggingsmunten.

Investeren is verzamelmunten is niet alleen interessant, het kan u op de langere termijn ook geld opleveren.  Maakt u gerust eens een afspraak bij het Goudbeleggingskantoor bij u in de buurt. In een discrete ruimte zal onze ervaren verkoopmedewerker u informeren over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Goudbeleggingskantoor is eigendom van familie De Ruiter uit het Zuid-Hollandse Klaaswaal, al ruim dertig jaar een gevestigde naam in de handel van gouden en zilveren munten en baren.

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.