Zilveren munten

Wilt u beleggen in zilveren munten? In dat geval bent u bij het Goudbeleggingskantoor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de zilverhandel zijn wij een betrouwbare partner voor de aanschaf van diverse internationale zilveren beleggingsmunten.

Voor wie wil beleggen in zilveren munten zijn er diverse mogelijkheden. Wist u dat u al kunt instappen vanaf een paar honderd euro? De mogelijkheden voor beleggen in zilver zijn sinds jaren niet zo kansrijk geweest.

U kunt bij het Goudbeleggingskantoor terecht voor een breed scala aan zilveren munten. Denk aan de bekende (en btw-vrije) Nederlandse guldens en rijksdaalders, de Amerikaanse Eagle, de Canadese Maple Leaf of de Philharmoniker uit Oostenrijk. Stuk voor stuk prachtige munten met een even boeiende historie.

Waar kunt u beleggen in zilveren munten


Goudbeleggingskantoor is eigendom van familie De Ruiter, al ruim twintig jaar een bekende naam in beleggen in goud, zilver, munten en postzegels. Maakt u gerust eens een afspraak bij het Goudbeleggingskantoor bij u in de buurt. In een discrete ruimte zal onze ervaren verkoopmedewerker u informeren over de vele mogelijkheden voor beleggen in zilveren munten. 

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.