Verpanden

Verpanding is een kredietvorm waarbij uw waardevolle objecten als onderpand dienen. U kunt het dus ook zien als verkopen van uw waardevolle bezittingen alleen heeft een recht tot het terugkopen van de waardevolle artikelen. Bij Goudverpandingskantoor kunt u uw gouden of zilveren objecten inleveren waarna u het getaxeerde bedrag meteen uitbetaald krijgt. Wij nemen gouden of zilveren objecten aan in alle vormen, van munten tot kettingen en van oorbellen tot ringen.

Het voordeel van verpanding is dat uw kostbaarheden niet van eigenaar wisselen, zoals bij verkoop. In feite leent u uw goud of zilver tijdelijk uit. Na terugbetaling van het geleende bedrag en een rente krijgt u uw kostbaarheden meteen weer terug. Verpanden is dus een gemakkelijke vervangende oplossing voor bijvoorbeeld een lening. Uw behoeft geen kredietcheck zoals bij een bank dat wel zou moeten, uw waardevolle stukken dienen als onderpand en dat is voldoende voor ons. Nadien heeft u altijd de beslissingsmogelijkheid uw waardevolle stukken terug te kopen.

Zoekt u dus naar een tijdelijke oplossing om op korte termijn aan contant geld te kunnen komen? Kom eens langs bij een kantoor bij u in de buurt en laat u vrijblijvend adviseren.

Wat kan het Goudbeleggingskantoor nog meer voor u betekenen?

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2024 Goudwisselkantoor

Goudprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.